Eetcafé Aon’t Bat is iedere dag geopend van 10:00 uur tot 00:00 uur.
Onze keuken is elke dag geopend van 11:00 uur tot 21:30 uur
Onze terrassen sluiten om 23:00 uur
Let op! In de oude kern van Eijsden geldt vergunningsparkeren op bepaalde tijdstippen. Voor u als bezoeker betekent dit het volgende:
– Van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur is het mogelijk om overal in de oude kern te parkeren.
– Van maandag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur is het niet mogelijk om te parkeren in de Diepstraat, Spauwenstraat en Mariaplein.
– Op zaterdag en zondag de gehele dag is het niet mogelijk om te parkeren in de Diepstraat, Spauwenstraat en Mariaplein.
Het is ten alle tijden mogelijk om uw auto te parkeren op de Vroenhof, dit grote plein heeft 80 parkeerplaatsen en is op loopafstand van Eetcafe Aon ’t Bat. 350 meter verderop is ook een nieuwe parkeerplaats ‘De Stiegel’ gerealiseerd waar ook 50 parkeerplekken zijn.
Op de foto kunt u precies zien waar en wanneer u uw auto kunt parkeren. Door op de foto te klikken wordt hij vergroot.
Ook in 2018 is De Limburger weer op zoek geweest naar het beste terras van Limburg. Dankzij vele inschrijvingen werd Eetcafé Aon’t Bat geselecteerd als finalist.
Anderhalve week lang mocht iedereen stemmen op de 20 finalisten. De finalisten werden daarnaast allemaal door een vakjury beoordeeld. Deze beoordeling werd naast de stemmen gelegd en daaruit kwam naar voren wat het beste terras van Limburg van 2018 is: Eetcafé Aon’t Bat!
Patron Roy Jacobs wil graag iedereen voor zijn of haar steun bedanken:
“Precies op de dag dat ik zeven jaar geleden Eetcafé Aon’t Bat begon, hebben wij de prijs voor het Beste terras van Limburg 2018 mogen ontvangen. Wow! Wat een verrassing. We streven al zeven jaar er naar om onze gasten gastvrij te ontvangen en de culinaire lat hoog te houden. Zo proberen we het mooiste plekje aan de maas, door middel van onze vlonder ook het fijnste plekje aan de maas te maken! Nu we door de Limburger deze prijs uitgereikt hebben gekregen, voelt het alsof we een kroon op ons harde werk hebben gekregen!
Wij danken dit onder andere aan ons personeel – onze toppers. Maar vooral hebben wij dit te danken aan u! Onze trouwe gast, die ons door dik en dun steunt. Bedankt voor uw steun. Met frisse moed gaan wij door met wat we altijd doen: onze gasten verzorgen! Want daar draait het ten slotte om!”
Roy Jacobs