Eetcafé Aon’t Bat is iedere dag geopend van 10:00 uur tot 00:00 uur.
Onze keuken is elke dag geopend van 11:00 uur tot 21:30 uur
Onze terrassen sluiten om 23:00 uur
Let op! In de oude kern van Eijsden geldt vergunningsparkeren op bepaalde tijdstippen. Voor u als bezoeker betekent dit het volgende:
– Van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur is het mogelijk om overal in de oude kern te parkeren.
– Van maandag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur is het niet mogelijk om te parkeren in de Diepstraat, Spauwenstraat en Mariaplein.
– Op zaterdag en zondag de gehele dag is het niet mogelijk om te parkeren in de Diepstraat, Spauwenstraat en Mariaplein.
Het is ten alle tijden mogelijk om uw auto te parkeren op de Vroenhof, dit grote plein heeft 80 parkeerplaatsen en is op loopafstand van Eetcafe Aon ’t Bat. 350 meter verderop is ook een nieuwe parkeerplaats ‘De Stiegel’ gerealiseerd waar ook 50 parkeerplekken zijn.
Op de foto kunt u precies zien waar en wanneer u uw auto kunt parkeren. Door op de foto te klikken wordt hij vergroot.
met gebakken kip, cashewnoten, taugé en een licht pikant sausje
met ham, kaas, eiersalade, tomaat en rauwkostsalade
met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelcrème
van rundvlees met tomaat, gebakken ui, spek, truffelmayonaise, Old Amsterdam, frites en mayonaise
met atjar, kroepoek, seroendeng, frites en mayonaise
met een mosterd-thijmsaus, verse groenten, aardappelgarnituur, frites en mayonaise
met een antiboise van tomaat, basilicum en olijfolie, met asperges, krielaardappeltjes, frites en mayonaise
met aardappelgarintuur, verse groenten, frites, mayonaise en saus naar keuze
met aardappelgarinituur, verse groenten, frites, mayonaise en saus naar keuze
met verse groenten, aardappelgarnituur, frites, mayonaise en saus naar keuze
met gebakken roodbaars, scampi’s, gerookte zalm en huisgemaakte citroenmayonaise
met gebakken kip, cashewnoten, taugé en een licht pikant sausje
met gebakken appeltjes, witte koolsla, noten crunch en grispy bacon (V mogelijk)
3 bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
vanille-ijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom
met vanille-ijs en slagroom
verse aardbeien, 2 bollen vanille-ijs, 1 bol aardbeien sorbet-ijs, aardbeien coulis en slagroom
van “Kroketterij de Bourgondiër” met Eijsdense mosterd (7 stuks)
met knoflooksaus
met chilisaus (15 stuks)
van tomaat, olijf & Parmezaanse kaas